THE NOKO


The Noko, een concept van Sherryda , is veel meer dan een gewoon vechtsportevenement. Het is een hartelijke en verwelkomende gemeenschap, waar iedereen, jong en oud, beginner of professional, elkaar steunt en inspireert. The Noko draait om verbinding en gemeenschapszin, waarbij het delen van passie voor de sport even belangrijk is als de sport zelf.

De kleedkamers bij The Noko ademen een geest van broederschap, waar iedereen gelijk is en coaches elkaar ondersteunen, ongeacht welke hoek van de ring ze vertegenwoordigen. Kinderen krijgen hier de kans om te stralen.


The Noko gaat over het creëren van speciale momenten, zoals de unieke ervaring van jonge vechters die de ring delen met professionele boksers. Dit is niet alleen een kans om te leren en te strijden, maar ook om zelfvertrouwen te bouwen en te groeien. Sherryda's visie is het samenbrengen van mensen, niet om te concurreren, maar om samen te groeien en elkaar te versterken. The Noko is een beweging die meer is dan sport; het is een gemeenschap die bouwt aan een wereld waar iedereen waardevol is en waar samenwerking en familiegevoel centraal staan. The Noko is een plek waar vriendschap en sport samenkomen, waar iedereen welkom is en waar iedereen deel uitmaakt van één grote familie.
1000032761

Kaartjes zijn te koop via deze link 

Scroll to Top