TRAINERS


Als trainers halen ze het maximale uit jezelf en begeleiden ze je in jouw mogelijkheden, jouw streven en jouw doelen. De training stimuleert je tot het verbeteren van al je prestaties.

ldyboss
Kathy Houwaart
Lady Boss

Kathy is de dochter en opvolgster van Harry Houwaart. Een echte familieboksschool is het geworden en gebleven. Kathy is een ware gastvrouw en is altijd actief geweest achter de schermen.
sherryda
Sherryda
Co owner & Leading Lady

Sherryda startte als Eerste het uitermate gedurfde project 'Boksen voor Dames'. Geheel tegen het advies van de vele "experts" besloot zij geen enkele man in de zaal toe te laten tijdens de trainingen en haar roots op te volgen bij "opa houwaart".

 Onze Ladies only bokslessen , zaktrainingen en challenge group hebben niet alleen een traditionele aanpak van trainen, het gaat om persoonlijk maatwerk, groei, techniek doorzettingsvermogen een eigen prestatie neerzetten.
ome-erelid
Jan Gras
Erelid

Erelid 'Ome' Jan Gras heeft alles meegemaakt in de boksschool van oprichter Harry Houwaart. Jan is in het jaar van de oprichting van Boksschool Houwaart, in 1959, begonnen met boksen en heeft ruim 77 bokswedstrijden op zijn naam staan. Op 60 jarige leeftijd heeft hij nog mee gedaan met de Olympische Spelen voor veteranen en hij is nog steeds drie keer per week in de boksschool te vinden voor z'n eigen trainingsrondje.
barend
Barend Spaan
Hoofdtrainer

Barend heeft in zijn recreatieve bokscarrière meer dan 80 partijen op zijn naam staan, waarvan 70 in de amateurklasse en zelfs tien partijen als professional. Daarnaast is Barend oud-winnaar van de GOLDEN GLOVES Nederland en onder andere Nederlands kampioen .

Barend is voor velen een echte inspiratiebron.

Zelf heeft Barend Spaan getraind onder leiding van Pedro van Raamsdonk, Rudy Koopmans, Raymond Joval, Regillio Tuur, Jan Gras en Charlie Gergen.
satisch
Satisch Jhamai
MMA Specialist
Satisch begon zijn carrière bij Grootmeester Charles Dumerniët
en behaalde menig titel als vechter :

-Intercontinental kampioen Pancrase 2018 95+ Kilogram
– Europese kampioen MMA 120+ Kilogram 2019
– 4e Dan Wushu Kung-Fu o.l.v. Charles Dumerniët
– 4e Dan Free Fight o.l.v. Charles Dumerniët
– 5e Dan Free Fight o.l.v. Chris Dolman
– 4 voudig NL kampioen Free Fight ,oude stijl
– Europees kampioen Shooto
– Contender Europees titel K-1 2016
– Rijkserkend Free Fight docent

koos
Koos Harland
Bokszaktrainer

Al meer dan dertig jaar verbonden aan Boksschool Houwaart is Koos Harland de onvolprezen koning van de cardiobokstraining. Hij laat je tot het gaatje gaan en heeft wel sympathie voor de boksers, maar volstrekt geen medelijden met ze. Bij Koos leer je niet alleen maar boksen, je leert er vooral niet opgeven.
Luuk Rond
Luuk Bal
Assistent Trainer

Ons jongste trainers-talent is Luuk Bal. 20 jaar oud, maar reeds twee keer uitgeroepen tot bokser van het toernooi bij de No Knock Outs (THENOKO ).
Deze ultieme sportman met afgeronde sportopleiding verzorgt op de woensdagmiddag de kinderlessen. In deze lessen laat Luuk onze allerjongste leden zien hoe leuk boksen is.
rene
René van der Zee
Assistent Trainer

Geboren en getogen in Friesland, maar alweer zo'n dertig jaar woonachtig in Den Haag. Dit maakt 'm dan wel geen ras-Hagenees, maar wel een Hagenees. René is trainer in opleiding en volgt zelf de trainingen van zowel vijfvoudig Nederlands kampioen Delano James als die van de onvolprezen Koos Harland. Zijn eigen trainingen zijn een combinatie van basistechniek cardio.
michael
Michael van Gent

Assistent Trainer


Sporter, coach, personal trainer, maar bovenal boksfanaat. Zo omschrijft trainer Michael van Gent zichzelf.
Als achttienjarige begonnen bij Daan de Wijs op onze eigen Boksschool Harry Houwaart en dus inmiddels jarenlang ervaring.
Nu is het tijd om die ervaring over te brengen op een nieuwe generatie en voor wie maar wil.
Michael´s trainingen richten zich op krachttraining en op de techniek van het boxen. 

Scroll to Top